Нудиме најдобри услуги за  печатење

Веруваме дека нашите клиенти секогаш го заслужуваат најдоброто, во најкус рок и по најконкуретна цена.

mouse-img (Demo)
ЗА КОМПАНИЈАТА
Докажан квалитет од светски карактер

БАТО & ДИВАЈН претставува компанија за високо-технолошко печатење, со доследност кон создавање на трајни печатарски импресии.

Како проевропски конфигурирана full-service графичка компанија, специјализирана за индустриско производство, БАТО & ДИВАЈН успешно ги задоволува потребите на пазарот на Југоисточна Европа веќе 28 години преку… 

divajn-za-nas
НАШИТЕ УСЛУГИ
Што им нудиме на нашите клиенти
ДИЗАЈН

Графички ДИЗАЈН и подготовка [prepress]

ПЕЧАТЕЊЕ

Offset, Flexo и Digital ПЕЧАТЕЊЕ

БЕЗБЕДНОСЕН ПЕЧАТ
BILLING РЕШЕНИЈА

BILLING решенија [изработка на сметки и други персонализирани материјали]

ДОРАБОТКА

Post press

Услуга од највисоки стандарди
Создаваме печатена магија
Негуваме врвна уметност
Градиме трајни вредности
КОИ СМЕ НИЕ
Зошто би требало да одберете соработка со нас?

Веруваме дека нашите клиенти секогаш го заслужуваат единствено најдоброто, во најкус рок и по конкурентна цена. Посветеностa до совршенство во достигнување на недостижнотo за надминување на очекувањата на клиентите – тоа е тајната на нашиот успех.

БАТО & ДИВАЈН
Тимската работа и интелегенцијата секогаш победуваат...
0
Експерти во конкретните области
0
+
Успешно завршени проекти
0
+
Задоволни клиенти од цел свет

Погледнете ја нашата досегашна работа и уверете се во квалитетот кој може да го понудиме за вашата компанија… 

ПРАВИМЕ РАЗЛИКА
Имплементираме високо-квалитетни технологии
Печатење и лакирање
91%
Доработка
94%
Материјали
88%
Пакувања
96%
8B6T4116
НАШИТЕ УСЛУГИ
Дел од компаниите со кои соработуваме...