Ги нудиме
најдобрите услуги

НАШИ УСЛУГИ
Дизајн и подготовка

Несопирлива страст за нови идеи.

Денес кога клиентите и потрошувачите се во потрага по совршенство, веруваме дека воодушевувачките резултати водат кон континуирани побарувања.

Водени од пазарните потреби и најновите трендови за дизајн, светот на безграничните идеи станува реалност кога е преточен во уникатно дизајнирани печатени производи.

services-img-1 (Demo)
img-service-3 (4)
НАШИ УСЛУГИ
Печатење

Светот се движи брзо. Поради тоа ние треба да се движиме уште побрзо.

Долгогодишното искуство, високо-технолошката конфигурација и унапреден know-how во печатарската индустрија, се нашата основа за реализација и на најспецифичните предизвици во изработката на краен производ кој воодушевува и ги надминува очекувањата.

НАШИ УСЛУГИ
Доработка

Последната алка од производствениот процес, пред навремената испорака на печатени производи до нашите клиенти.

Долгогодишното искуство во сегментот, умешно надополнето со големиот избор на машини за доработка од светски реномирани производители, овозможува комплетна покриеност на сите фази од процесот и достигнување исклучителни резултати.

img-service-3 (3)
img-service-3 (1)
НАШИ УСЛУГИ
Безбедносен печат

Безбедноста и интегритетот на клиентите во сржта на секој наш потфат.

Имајќи ја безбедноста на сопственоста на клиентите во примарен фокус, сите фази од целиот производствен процес се под 24 часовен надзор и заштита, надополнети со високо квалификувани кадри за безбедност и мониторинг, електронски обезбедени и контролирани пристапи, посебни безбедносни протоколи и заштитени зони, во согласност со компаниската политика и барања од ISO системите за управување.

НАШИ УСЛУГИ
Billing решенија

Персонализирани комуникациски решенија изработени со брзина на еден клик.

Персонализирани сметки, изводи и извештаи, волуменски материјали за директна достава, сите видови на трансакциски и даночни документи – за сé што нашите клиенти сакаат да проследат до своите корисници, ние сме тука да одговориме со брза и безбедна, ефикасна и исплатлива, прецизна и навремена изработка со секогаш беспрекорен квалитет.

services-img-3 (Demo)
ВРВЕН КВАЛИТЕТ
НАШИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Интегрирањето на врвната технологија на германскиот производител Heidelberg и нашето долгогодишно искуство во графичката индустрија, овозможуваат брзо, флексибилно и рентабилно печатење со прецизна изработка на висококвалитетни производи и решенија.

Со имплементирањето на постојани иновации и континуирано унапредување, надополнети со експертизата на нашиот тим, се стремиме кон совршенство во создавањето исклучителни печатени производи кои ги надминуваат очекувањата на клиентите.

Печатење и Лакирање
Offset, Flexo, дигитално печатење и лакирање
Печатње во повеќе бои (CMYK +1)
Црно – Бел дигитален печат
MFX технологија
Лакирање на водена база
Двострано лакирање
Offset лакирање со ирудин и перла пигменти
Парцијално лакирање
Безбедносен печат
Печатење на променливи податоци
Дигитален печат на големи формати
Доработка
Заштитно пластифицирање
Транспарентно мат пластифицирање
Прегување
Пластифицирање
Отиснување на термометализирана фолија
Штанцање
Дупчење и ќошкање
Штанцање на флаери во разни форми
Нанесување на транспарентни прозори на кутии
Лепење
Персонализирани начини на лепење
Материјали
Картони и хартија
Рециклирани премачкани картони
Премачкани картони од листа целулоза
Бело-кафен Kraft картон
Ексклузивни хартии и картони
Микровал
Ламинирани картони
Етикетна хартија
Метализирана хартија
Пластика и филмови
Транспарентна пластика
Платно
Пакувања
Тутунска индустрија
Фармацевтска индустрија
Луксузни и ексклузивни производи
Индустрија за храна и кондиторски производи
Индустрија за пијалоци
Козметичка индустрија
Производи за домаќинство и одржување
Индустриски производи
Телекомуникациски сектор
Рекламна индустрија
Производи за лична хигиена
Индустрија за друштвени игри